KERESŐMARKETING SZAKÉRTŐ

Kapcsolat» Árajánlat SEO munkára + tippek ingyen | • | keresőben első helyhonlap seoGoogle helyezés javítás, keresőoptimalizálás

A keresőmarketing kulcsszavas keresőtalálatok javítására és online jelenlét erősítsére irányuló tevékenység, mely piaci előny elérését célozza a saját weboldallal megjelenő vállalkozások, cégek, szervezetek, személyek és a honlapokon kínált szolgáltatás, termék számára.

seo keresőmarketingÜdvözlöm! Itt személyesen ShErlOck. Keresek, nyomozok, keresőoptimalizálok: serény SEO-tevékenységet folytatok azért, hogy honlapok internetes értékét növeljem és ezzel Google-helyezésüket javítsam. Módszereim egyéniek. A honlapok tartalmi optimalizálását és a webkörnyezet alakítását a kereatív linképítés speciális, organikus módszerével végzem. Lényege, hogy a linket küldő oldalra rálényegítem a linket kapó honlap releváns jegyeit, így a támogatott weboldal és a linkprofil szerves egészet alkot az online tartalmak szemantikus hálóján. Figyelek a közösségi marketingra: jó, ha a honlap mögött FB vagy Twitter profil áll. Ha a weblap statikus, célszerű dinamikusan fejlődő blogot működtetni mellette - ez erősíti az anyaoldal pozícióit.

kereső marketing szakiFel lehet még használni a kép- és térképtalálatokat, a hírcsatornákat, az elemző (audit) és statisztikai rendszereket, a szakmai katalógusokat, és persze az ingyenes és fizetett Google-eszközöket is. Jó szolgálatot tesznek az optimalizált szájtokra írt PR-cikkek, segít a tartalommarketing, a linkmegosztás, a kommentelés... Mindez együtt: keresőmarketing. Ha levelet írna, itt a mailcímem, ha segítséget kérne, a » kapcsolat menüből üzenetet küldhet.

Helyezésjavítás keresőmarketing-szakember segítségével

Mi a keresőmarketing - SEM?

keresőmarketing szakértő

A fogalmat nem könnyű definiálni, lévén maga a marketing szó is sok értelmezést tesz lehetővé, olykor még azt sem tudni, tevékenységre, folyamatra vagy állapotra, értékre vagy célra vonatkozik-e. A magyar Wikipédia kb. így fogalmaz:

Keresőmarketing, angolul: Search Engine Marketing, rövidítve SEM - az online marketing egy fajtája, amelynek eszközeivel egy weboldal láthatóságát növelik a keresők találati oldalain.

Én ShErlOck mesterként a következő meghatározást javaslom.

A keresőmarketing jelentése: az internetes keresőtalálati helyezések felhasználásával történő olyan marketingtevékenység, amely ezen helyezések javítását célozva igyekszik kedvező piaci, gazdasági (esetleg társadalmi) pozíciót szerezni az online szférában valamely termék, szolgáltatás, cég, márka, szervezet, csoport vagy személy vagy más világhálós entitás számára.

Rövidebben és már konkrétan a piacvezető keresőprogram által adott keresőtalálatokra, az értékesítési célra és a szakértő feladataira összpontosítva:

A keresőmarketing szakember a Google találati listák felhasználásával és befolyásolásával igyekszik üzleti szempontból kedvező online-pozíciót szerezni megbízója számára.

Mindez leginkább 5 jól elkülöníthető főbb tevékenységi területen való erőfeszítéssel érhető el:

 1. Értékes honlaptartalom létrehozása. A tartalom és a szerkezet kulcsszavas optimalizálása a fontosabb keresőszempontok alapján. << Ez a honlapoptimalizálás.
 2. Hivatkozó webkörnyezet létrehozása: linkhálózat kiépítése meglévő és újonnan létrehozott külső weboldalak felhasználásával. << Ez a linképítés.
 3. Blogírás, szakmai írások közzététele, bemutató, ismertető PR-cikkek írása és elhelyezése. << Ez bizonyos fajta tartalommarketing.
 4. Kapcsolati háló kiépítése, közösségépítés az adott weblap ismertségének, látogatottságának növelése érdekében; tartalom- és linkmegosztó oldalak (Facebook, , LinkedIn, Twitter, Tumbrl...) használata, fórumozás, kommentelés. << Ez a közösségi marketing.
 5. Fizetett szolgáltatások, AdWords (újabban Google Ads) kampányok, hirdetések, linkvásárlás...

Alulra haladva felfelé: jómagam az ötödik lehetőséggel egyáltalán nem foglalkozom, ezt meghagyom a keresőmarketing ügynökségek bizneszének, én az ingyenes SEM-megoldások területén vagyok jártas. Ads-kampánnyal nem foglalkozom, sem cikk- és linkvásárlással. Nem mondhatom magam eléggé tapasztaltnak a kapcsolati háló építésével kapcsolatos fogásoknak sem, de annak technikai feltételeit meg tudom teremteni (amellyel élve aztán valaki más építheti a közösséget). Amiben az utóbbi 15 esztendő alatt szakértővé képeztem magam, az a klasszikus SEO, vagyis a keresőoptimalizálás két fő ága: a linképítés és a honlap-otimalizálás. Ehhez társult az utóbbi években munkámhoz a tartalommatrketingnek az a módszere, amely keresőmarketing szempontú: értékes, tartalmas honlapszövegek, blogposztok nagy mennyiségű elhelyezése révén szerez intenetes autoritást a támogatott website számára.

Fentebb említettem a SEO és a keresőoptimalizálás kifejezéseket, de nem magyaráztam meg őket.

Mi a keresőoptimalizálás - SEO?

A SEO az angol nyelven létrejött Search Engine Optimization szakkifejezés rövidítése. A fogalmat magyarra immár hagyományosan keresőoptimalizálásnak fordítják, holott keresőeszköz-optimalizálás vagy keresőmotor optimalizálás lenne a precízebb adaptáció, de még ez sem pontos, mert nem a keresőeszközöket, hanem a honlapokat optimalizáljuk, igaz, hogy a keresők elvárásai szerint és az organikus keresőtalálatok javítása céljából. Utóbbi kitétel fontos: épp ezek a nem fizetett, normál találatok a rangsorban, amelyek szakmai szempont sokkal értékesebbek a listákat vezető, színkiemeléssel megkülönböztetett fizetett hivatkozásoknál.

Fogalmazhatunk tehát akár úgy is, hogy a

keresőoptimalizálás azon része a keresőmarketingnek,

amely nem foglalkozik a pozíciószerzés megfizethető, megvásárolható eszközeivel és leginkább az említett két területre koncentrál: 1) a honlapok optimalizálására és 2) a támogatói linkprofil felépítésére (részletesen ezeket is bemutatom a jelen weblapon, előbb azonban saját módszereimről, tapasztalataimról ejtek pár szót).

Saját honlap-SEO módszerem

Kreatív tartalomfejlesztés, szövegmarketing

2006-ban úgy lettem 5., 9. és 10. helyezett (egyszerre!) az első magyar SEO-versenyen (pillangószív), hogy jóformán azt sem tudtam, mi az a keresőoptimalizálás...Viszont már akkor ráéreztem, hogy tartalmi hátteret kell építeni a Google számára eladdig ismeretlen kifejezés számára.

A következő esztendők során aztán alaposan beleolvastam magam a szakmai kérdések elméletébe és felépítettem egy hatalmas webrendszert, amely fontos kísérletek elvégzésére adott módot. A megszerzett tapasztalatom alapján először is azt állíthatom, hogy a tartalomoptimalizálásban a szakma által kifejlesztett eljárások többségét érdemes alapos figyelemmel és maradéktalanul végrehajtani, de ezeket is ajánlatos lehetőség szerint kreatív módon alkalmazni. Azt a leglényegesebbnek elfogadott 20-25 kritériumot, amelyket általában a keresőmarketing-szakértők leginkább érvényesítendőnek tartanak, érdemes betartani a gondjainkra bízott weboldalon. De nem mechanikus precizítással kell végrehajtani az utasításokat, hanem saját ötletekkel ajánlatos alaposan megfűszerezni. Különösen így van ez a kreatív szövegírásban, a text content, a szöveges tartalom fejlesztésében: a Nagy Kereső határozottan nagyra becsüli az egyedi megfogalmazásokat, a gazdag szókincset, szakszavak és nevek használatát.

A kulcsszavak megfelelő szerepelteteése különösen kényes terület: itt egyfelől minden lehetőséget ki kell használni a kulcskifejezések megjelenítésére, másfelől az ismétlődéseket éppúgy kerülni kell, mint a túlhasználatot. Az optimális kulcsszavas reprezentáció biztosítása a legnagyobb jártasságot igénylő feladatok egyike a keresőszempontú weboptimalizációs folyamatban.

A tartalmi és szerkezeti optimalizálásban tehát kövessük a szabályokat, de legyünk maximálisan kreatívak alkalmazásukban. Ennél is fontosabb a leleményes alkotói hozzáállás a linképtésben.

Kreatív linképítő munka, bejövő linkek

Ugyancsak határozott tapasztalatom, hogy a linkprofil építésében a prioritások sorrendje fordított a fent vázolthoz képest. Itt előbbre való az egyéni ötletek érvényesítése és az egyedi fogásokban gazdag alkotói hozzáállás. Maximálisan kreatívaknak kell lennünk ahhoz, hogy Google őfőméltósága ne feltételezzen linképítő munkánk mögött meg nem engedett manipulációt. Ha eléggé ötletesek vagyunk és sok-sok egyéni megoldást tudunk prezentálni (lehetőleg minőségi webszövegek közreadásával kísérve), akkor sikeresek lehetünk. Mindeközben azonban - kell-e mondanom - pontosan kell ismernünk a szakmai szabályokat is, hogy ne kövessünk el baklövést. A linkhálózat kiépítésében tehát azt ne tartsuk be, amit a vaskalapos szakma előír, azt viszont kerüljük, amit tilt. A honlapszövegek, tartalmas blogbejegyzések kíséretében zajló linképítés voltaképp egy speciális alkalmazási területet érintő, hosszútávú SEO-stratégiára épülő tartalommarketing-tevékenység, amely ugyan sokkal munkaigényesebb a mára már félig-meddig elavult módszereknél, ám egyben sokkal biztonságosabb is, és nem jár azzal a veszéllyel, hogy a keresőalgoritmusok hátrasorolással büntetik az így támogatott webhelyet. (A marketingszövegek segítségével végzet backlink building mára lényegében PR-cikk elhelyezés lett.)

Ezekből a megfontolásokból kiindulva dolgoztam ki a jellegrálényetésre alapozott diszperzív linképítés módszerét - három lényeges vonását ennek a módszernek lásd a Mi a linképítés? pont alatt -, amelynek nemcsak azt köszonhetem, hogy honlapjaim remekül szerepelnek a találati eredmények között, hanem azt is, hogy ezen a réven sikerül elkerülni a hátrasorolással vagy kitiltással járó Google-szankciókat. Merthogy minden optimalizáló SEOszaki tudja:

a Google helyezések javítása

nem öncél, hanem eszköz. Eszköz ahhoz, hogy a website minél több organikus találatot kapjon és ezzen internetes presztizse növekedjen. Ha sok a találat (kattintás), akkor többen látják a honlap tartalmát, így nőhet a megrendelők, vásárlók, partnerek száma. De nemcsak erről van szó.

Minden olyan kattintás, amelyik kulcsszavas organikus találatból született, magát a weboldalt is erősíti. Minden egyes keres-talál-kattint interakció egy picivel magát a helyezést is erősíti és javítja. Ha a rákeresések és ebből származó megnyitások száma eléggé magas, akkor egy idő után már maguk a kulcsszavas keresőaktusok tartják fenn a TOP helyezést.

Továbá: amikor optimalizálunk és linket építünk, akkor valóban a helyezésjavítás a végső cél, de ezt előzze meg az a szándék, hogy a honlap internetes értékét, autoritását, rangját növeljük sokoldalúan - és ha megfelelő a weblap tartalma, szinte magával hozza a kulcsszavas találatokat is. Rosszul járunk, ha kizáról a kulcsszó és az arra nézve elérendő első hely lebeg szemünk előtt. Az egyoldalú optimalizáció és a túlságosan célratörő kulcsszavas link building kockázatos. Sokkal szerencsésebb szélesre nyitni a tematikus megfeleltetéseket, használni a rokonszakmák kifejezéseit és a jelentésben kapcsolódó terminológiát (keress rá: LSI - látens szemantikus indexelés) - azaz lényegében a fogalmi háló kontextusát követő szemantikus keresőoptimalizálást végezni -, továbbá alkalmazni a mélylinkelést és a melléhivatkozást... stb., stb. Ezek a fogások nehezen taníthatók vagy tanulhatók, a legtöbbjüket saját tapasztalatokból tudjuk leszűrni, kikristályosítani. És vegyük hozzá még azt is: ahány honlap, annyi eset. A módszerek egyedi alkalmazása kulcsfontosságú és átgondolt szakmai hozzáállást, komplex gondolkodást igényel. Az összefüggések felismerése nélkül lehetetlen hosszú távon sikerre vinni a ránk bízott weboldalt.

Keresőmarketing szakértő vagyok?

Seo net szakember: az online marketing módszerei

Ha a szakértőséghez, szakemberséghez hivatalos, pecsétes végzettség és falra akasztható oklevél kell, akkor ShErlOck Holmes nem szakértő. Meglehet azonban, hogy ennek ellenére jobban végzi a keresést, vagyis a kereső optimalizálást, mint azok, akik szereztek valami papírt arról, hogy elvégezték valamilyen keresőmarketing tanfolyam agytágító képzését, gyorstalpaló iskoláját, szakképzést, egyetemet, akadémiát, netán van doktori vagy professzori képesítésük erről. A mi linképítő SEO-szakértőnk semmilyen ilyes igazolással nem rendelkezik. Ám valamiféle igazolványa mégis van: például az, hogy

ezt az oldal megtaláltad Te, megtalálta Ön, és megtalálták mindazok, akik a kereső-marketinggel és honlap-optimalizálással kapcsolatos szavakra rákerestetek a Gugliban.

Merthogy a mi ShErlOck mesterünk épp ezt a legfontosabb titkot tudja: azt, hogy egy weboldal hogyan kerüljön első helyre - első oldalra - a találati listán. Aki pedig ezt tudja, az mindent tud, mert a minden-tudás nélkül a mai konkurencia-versenyben eredményt elérni lehetetlen.

Vegyük akkor sorra a már érintett két fő tevékenységi kört: a honlaptartalom optimalizációját és a linprofil építését. Előbbit on site, utóbbit off site optimizációnak is szokás nevezni, mivel az első magára a honlapra, a második webkörnyezetére irányul.

SEM és SEO szakember feladata:

Organikus találatok közt Google helyezés javítása

Minden netmarketing tevékenység végső célja az organikus találatok maximalizálása, ez pedig a keresőtalálati helyezések javítása révén érhető el. A piacvezető keresőcég saját üzleti érdekeit érvényesítve elérte, hogy ezt a célt csak azon a módon érhetjük el, ha a ravaszul fejlesztett keresőalgoritmusok kezére játszunk és annak a munkának a nagyját mi magunk végezzül el, amely mind a webtartalmak minőségének, mind az internetes keresési folyamat eredményességének a javulását eredményezi. Így vált a cég és tartalomkereső program neve részévé a tevékenység nevének, jelesül:

Honlap Google keresőoptimalizálás

- milyen legyen a keresőbarát honlap?

Szakértői szempontból azt a weboldal tekinthetjük keresőbarátnak, amely

 • azon túl, hogy kiváló felhasználói élmény a sajátja
 • és hogy technikai háttere kifogástalan
 • és amellett, hogy a tartalma releváns
 • ezeken felül kb. 20-25 (esetenként több) általános és kulcsszó-specifikus keresőszempontnak eleget tesz.

A tényezők ismerete és a weboldal megfelelő kialakítása komoly szakmai feladat, mint ahogy a havidíjas SEO és a sikerdíjas linképítés. Próbáld ki!

A havidíjas / sikerdíjas prémium linképítés ára

igen tág határok között mozog. Nem túl frekventált 1-2 darab kulcszó esetében heti néhány munkaórában lehet gondolkozni, kurrensebb kulcsszavak esetében - számuktól függően - napi több órányi időráfordításra is szükség lehet. Mind óradíjas/havidíjas, mind sikerdíjas megbízásnál a munka honlapelemzéssel kezdődik és gyakran tartalomfejlesztéssel folytatódik. A linkmarketing csak ezután következhet.

A website témája:

Google helyezések javítása a keresőmarketing egyéni módszereivel.
 • Honlapoptimalizálás és linképítés: a Google keresőoptimalizálás fő ágai.
 • Hatékony weboldal optimalizálás, kreatív linképtő tevékenység.
 • Online kereső marketing eljárások.
 • Honlapok Google-szempontú keresőoptimalizálása.
 • Hogyan végezhető hatékony linképítés a Google Pingvin Algoritmus frissítése óta (Penguin Algorithm Update)?
 • Tartalmi alapú komplex honlapoptimalizálás és diszperzív linképítés képezi az organikus keresőoptimalizálás két alappillérét.

SEO: Honlap keresőoptimalizálás, internetes marketing, SEO szakember feladata. Cél: Google helyezés javítás. Weblap optimalizáció a piréz arvisura egyéni módszerével Ungváron (BDK, Kárpátalja, Ukrajna).

Kiterjesztett keywords content = seo, online, internet, szakmai keresőmarketing - SEM, weblap, kereső optimalizálás, weboldal analízis, keresőoptimizálási és keresomarketing specialista, kereső marketing, első hely, első oldal a keresőben, honlap-optimalizálás, optimizálás, link építés, seo-net, szakember, szakértő, marketing, online, googleoptimalizálás, website optimization, net-seo, weboptimalizálás, content marketing, online munka az interneten. Ingyenes keresőmarketing tanfolyam és tréning ezen a honlapon nem reklámozható. Kereső marketing tanácsadás viszont kérhető. Nem ingyen. Ha érdekli, írjon:

google keresőmarketing

ShErlOck © BDK weblapokat keresőoptimalizál, 2017-2022

Honlap-SEO

honlap seo marketing

Szűkebb értelemben véve a hol egy szóba, hol kötőjelesen vagy külön írt honlap optimalizálás valamely weboldal keresőbaráttá tételét jelenti, vagyis azt, hogy az adott weblapon érvényesítjük a fontosabb keresőszempontokat. Ebben a tartalmi és formai jegyek összehangolt alakítására van szükség: a honlap tartalmát informatívvá, egyedivé, értékessé kell tenni és el kell érni, hogy az oldal témáját illetően releváns legyen; emellett ennek a tartalomnak keresőbarát formában kell megjelennie - ez lényegében 6-7 nagyon fontos és kb. kétszer ennyi kevésbé lényeges (de összességében ugyancsak jelentős) szempontnak való megfeleltetést jelent. Az optimalizációs műveletek egy része általános értelemben történik, egy másik részük viszont kifejezetten a konkrét kulcsszavakra célzottan zajlik. Az általános megfeleltetések során a Google irányelvei és a webmesterek számára adott ajánlásai a mérvadóak, a speciális, azaz kulcsszavas optimalizáció során saját tapasztalatunk a legértékesebb tudás. Ha nem kísérleteztük ki az évek során, hogy hol és hogyan használhatjuk a keresőszavakat, miként variáljuk, ragozzuk, képezzük őket, mi legyen az előfordulások mértéke, gyakorisága és sűrűsége - nos, ha ezekről nincs értékelhető tapasztalatunk, akkor ebben a kényes feladatban csak vakon tapogatózunk.

Az optimalizációs folyamat a fent említett kb. 20-25 szempont érvényesítésén kívül kitérhet további kiegészítő lehetőségek kiaknázása, ilyenek például a térképek, a hír- és videocsatornák, közösségi profilok megjelenítése, ilyen az audit rendszerek kódjának a beiépítése és még számos járuléákos lehetőség: ezek mindegyike jelenthet egy kis piros pontot az elképzelt értékelési táblázatban.

Technikai honlap-SEO

Újabban erre nemcsak a programozóknak és webmestereknek érdemes figyelniük. A mobiltelefonos betöltődési sebesség például kiemelt rangsorolási faktor lett. Szerverodali beállítás vagy webáruház oldalsablonjának a kiválasztása nem a SEM-szakember kompetenciája, de ha weboldal elemzés során problémát észlel, feladata műszaki kérdésekben is a keresőmarketing tanácsadás - persze ez sem ingyen.

Mi a linképítés?

A linkhálózat építése azzal a céllal történik, hogy az idegen, külső honlapok kulcsszavas hivatkozásai révén a keresők figyelme mindinkább ráterelődjön a céloldalra és ennek folytán kedvező helyre sorolják az org. keresőtalálatok listáján. A webkörnyezetben elhelyezett linkek egyfajta terelőtáblákként is értelmezhetőek és világos, hogy minél több helyen van ilyen tábla, annál eredményesebb a terelés. Ám a táblák számánál ma már sokkal fontosabb, hogy hol vannak ezek kitéve. Magának a helynek is értékesnek, fontosnak kell lennia ahhoz, hogy a hivatkozás is értékes, és ezen a réven hatása kedvező legyen.

A szakemberek ezt úgy fogalmazzák, hogy az értékes, minőségi és releváns külső linkek nyújtják a leghatékonyabb támogatást a megcélzott webegység számára. Annak meghatározása, hogy mi számít minőséginek, értékesnek és relevánsnak, nem könnyű feladat. Egyik eligazítónk volt éveken át a honlapok Google PagaRank értéke, de a világcég előbb csak az értékek frissítését hanyagolta el, majd megszüntette a rendszer mint nyilvános mérési lehetőséget, így mára a keresőoptimalizálásban teljesen elvesztette jelentőségét. Általánosan elfogadott új értékmérő rendszer nem lépett a helyébe, ám a szakemberek úgy vélik, erre a MOZ domain- és page authority értékszámai a legalkalmasabbak. Sajnos a magyar nyelvű szájtokat a MOZ nagy késéssel és elégtelenül auditálja, így ezek a mutatók csak tájékoztató jellegűek (a PR-cikkek elhelyezésének az árát mégis a MOZ DA szabja meg). Ennél is esetlegesebbek a Maiestic, a SemRush és az Ahrefs rendszerek. Ezek Rank-számainak együttes ismeretében azért nagyjából megmondható, mekkora egy webhely internetes értéke, ezekből tehát nagyjából következtetni lehet, hogy mennyire jelentős egy szájt. Ezen is túl egy rutinos SEO-szakember rövid honlap-elemzéssel a minőség meglétének vagy hiányának számos jelét fel tudja fedezni, így általában el tudja dönteni, gagyi honlapról, ne adj isten webszemétről vagy pedig értékes webhelyről van-e szó. A domain és a tárhely presztizsén túl számít például a látogatottság, a kapcsolat más egységekkel - no és persze a tartalom. A tartalmi relevancia dolgában is számos kritériumot vizsgálhatunk az értékbecslés során.

Evidencia tehát, hogy a backlink lehetőleg magas értékű webhelyről érkezzen, de ezen túl is sok a szempont, sok a buktató. Fontos tudni: a szakszerűtlen linképítés többet árthat, mint segíthet a belinkelt honlapnak. Kerülni kell páldául az egyoldalúságot és a sterilen kulcsszavas linkszövegeket (anchor text).

A kreatívitás maximális érvényesítése mellett saját módszeremnek három fontos jellemzője van.

1. Az egyik, hogy minden SEO-projektumban támogatói webrendszert építek, amelyben más szerep jut a központi bázisoldalaknak, a perifériáknak, a dinamikus egységeknek (blogoknak) - ezek egy részét kifejezetten a projekt kedvéért hozom létre, egy másik részét az alktuális elvárásoknak megfelelően alakítom át.

2. A második, hogy a programba bevont oldalakra ilyekszem tartalmi szempontból a célloldal jellegzetességeit rálényegíteni. Ez sok leleményességet igénylő feladat, de megéri.

3. A harmadik, hogy a linkelést diszperzív, azaz szóródásos eljárással végzem, gyakorlatilag "körbelövöm" a céloldalt és a kulcsszavakat sem élesítem, hanem szétszóratom. Ezekről a metódusokról több oldalamon írok részletesebben is, de lényegében legféltettebb szakmai titkaim közé tartoznak, ezért az eljárás prezícen pontos, az utánzás lehetőségét is megadó leírását sehol nem tettem nyilvánossá.

PR-cikkek elhelyezés

Amióta a linkkatalógusokban történő regisztrálásokkal végzett linképítés gyakorlatilag tiltott és szankcionált eljárássá vált a Pingvin algoritmusfrissítések után (2012), felértékelődött a public relations cikkekben elhelyezett hivatkozásokkal való operálás. A Google irányelveivel ugyan ez a módszer is ütközni látszik, azonban okos, mértéktartó alkalmazása a magyar nyelvterületen igen eredményes a Google-pozíciók javításában. Ha egyedi szövegezésű, jól megírt PRcikkbe változatos módon kialakított anchor textekkel kerülnek be a visszacsatolások, akkor ez semmiképp nem vált ki szankciót, ellenkezőleg: természetes linkszaborulatnak minősül és a támogatott weblap kulcsszavas keresőtalálatainak stabil és permanens előrehaladásához vezet. Bövebben erről:

Ennél is hasnosabb a szakmai jellegű, értékes tartalmakat közreadó hasznos tudnivalók, esetleg olvasmányos érdekességek közreadása: ez már nem a PR, hanem inkább a tartalommarketing rárgykörébe tartozik.

És akkor újra:

Keresőmarketing szakember vagy-e?

A szakmát lehet tanulni... és lehet érteni hozzá. Olykor megkérdezik, tudnék-e valamilyen referenciát felmutatni. A legfőbb referenciám az, hogy Ön megtalálta a honlapomat- :) - mondom ilyenkor. Merthogy például a jelen weboldal és más saját platformok

 • a keresőmarketing szakértő
 • a SEO-tippek ingyen
 • a honlap optimalizálás ára
 • a weboldal elemzés szempontjai
 • a honlap-Seo szakember
 • a Google első helyre kerülés
 • a honlap keresőoptimalizálás
 • a prémium linképítés ára
 • a weboldal optimalizálás Google
 • az Arvisura SEO szakértő
 • és a weboptimalizálás blog

kulcsszóval ott vannak az első 10 Google-találat között, sőt, legtöbbször a TOP3-ban is benne vannak. Leginkább a

 • weblap.org
 • balla.biz
 • balladium.hu
 • ungparty.net
 • kárpátalja.net
 • elsohely.net
 • liberall.hu

doménok alatti előfordulások ezek

Az egyik legfőbb terminus technikust írhattad akár egy szóba, akár kettőbe, arra a keresésre, hogy honlap optimalizálás - évekik én blogom vezette az organikus találatok ranglistáját. Ha hozzáírom, hogy ára, egy statikus lapom most is vezető. Ma már más keresőkifejezésekre gyúrok (e jelen page címére pl.). Ezekért a pozíciókért nem akárkikkel, hanem éppen a szakma legjobbjaival szemben kellett megküzdenem, mert hát ők is csak úgy szerzik az ügyfeleiket, hogy az első helyre, az élmezőnyben, az első találati oldalra juttátják a szolgáltatásukat kínáló szájtjaikat.

Tatalommarketing

Esetünkben: Optimaizált minőségi honlaptartalom publikálásával végzett pozíciójavító keresőmarketing munka.

Általános esteben:

Tartalommarketing = fogyasztóbarát tartalom előállítása és közreadása az értékesítés és a piaci pozíciók kedvező befolyásolása érdekében. Az alább hivatkozott szakcikk szerint a tartalommarketing szakember a fogyasztói igényeket ismerve, efelől közelítve igyekszik a piaci kereslet számára a legmegfelelőbb termékeket, szolgáltatásokat felajánlani, megtalálni, bemutatni úgy, hogy az érdeklődést az áruhoz kapcsolódó tartalmakkal (szöveg, kép, hang, videó...) váltja ki. A tartalommarketing célú szöveg elkészítése például nem történhet anélkül, hogy a szövegíró előzetes ismeretszerzéssel, tájékozódással ne foglalkozna és ne lenne meggyőződve arról, hogy tevékenységének a tárgya valóban érdemes a fogyasztók figyelmére, bizalmára, így arra is, hogy értékes webtartalmak kapcsolódjanak hozzá.

SEM PROJEKTUMOK 2022

Keresőmarketing szakértő, Seo szakember

Google honlap optimalizálás és prémium linképítés

A Google keresések effektivitását javító keresőmarketing szakértő főleg a saját Arvisura-módszere alapján végzett SEO (keresési optimalizálás) területén működik szakemberként. Tanácsadása hozzájárul az eredményes Google helyezés javítás hosszadalmas, türelmet igénylő folyamatához, a szemantikus keresőben az első hely megszerzéséhez.

Ezen a webfelőleten definíciót találunk arról, mi a keresőmarketing, és megtudhatjuk, hogy a 2022-es online marketing kulcsszó az ipari hűtés, a linktuning témája pedig: Ívóvíz fertőtlenítés klór-dioxid szerrel. Továbbá: terasz építés és télikert berendezés.

Author: Balla D. Károly

Content marketing - 2019-2022

Kárpátalja ma

még nem tekinthető Weboldal optimalizálás és linképítés felségterületének. Az itt megjelenő hírportálok jobbára optimalizálatlanok, mint az intézmények, szervezetek online megjelenései is.

Mobil klíma - Ipari hűtők

ipari mobil klíma működéseJön a forró nyár. Le kell hűteni a raktárak légterét. Van erre technológia. A párásító mobil klímák működése az iparban az adiabatikus hűtés elvén alapszik. Ezt hasznosítja a HydroPort ipari mobil klíma is, amely hatékony léghűtő berendezésként alkalmas raktárhűtésre. A webáruházban vásárolt gépek kiegészíthetőek automatikus vízürítő funkcióval. Ugyanis a pangó víz kialakulásá pseudomonas, a gégecső szennyeződése pedig legionella baktérium megtelepedésének veszélyével jár. Ennek megelőzése érdekében kérhető szakmai tanácsadás ingyen.

Teraszépítés - télikertek

terasz építés optimalizálásaÉpíttessünk déli növényeink teleltetésére télen fűtött, nyáron hűtött télikertet. Ajánlott módszer: bejárati vagy kültéri terasz beépítése növényháznak. A speciális TERASZ ÉPÍTÉS BP honlap optimalizálása keresőmarketinges eszközökkel történik. A művelet célja a Google első oldalra kerülés az adott témában releváns kulcsszavakkal: mobil télikertek, műanyag ablak. Tartalomoptimalizálás és keresőmarketing eljárások az építőipari cég honlapján. Fűthető terasz beépítés és télikert budapest kulcsszavas interpretációval és reprezentációval.

Seo szolgáltatás Budapest

Bal hasáb: klór-dioxid

 • https://tartalommarketing.org/keresomarketing-sem/
 • https://pillangosziv.balla.biz/
 • https://tartalommarketing.net/tartalommarketing/
 • https://seo-szakerto.ukrajna.net
 • https://honlap-seo.balla.biz/weboldal-optimalizalas/
 • https://twinoxide.hu/klor-dioxid/
 • https://seo.liberall.hu/google-optimalizalas/telikert-a-beepitett-teraszon/

Lábléc: https://kárpátalja.net/

 • https://kárpátalja.net/arucikk-szolgaltatas/
 • http://keresooptimalizalas.xn--krptalja-8yac.net/google-elso-hely/
 • https://honlapoptimalizalas.blog.hu/
 • https://honlap-seo.balla.biz/seo-szakerto/
 • https://budapest.balladium.hu/
 • https://kárpátalja.net/arvisura-seo/
 • https://bdk.hhrf.org/seo/pr-cikk/
 • https://honlap-seo.balla.biz/weboldal-optimalizalas/

Prémium linkek építése ezen a lapon

Fej:

 • https://weblap.org/seo-tippek-ingyen/
 • https://elsohely.net/
 • https://honlap-seo.balla.biz/

Jobb hasáb: infratermék webshop | mobilklíma működése

 • https://seo.balladium.hu/prcikk-elhelyezes-iras/
 • https://infrabolt.hu/

Klór-dioxid fertőtlenítő szer

A klór-dioxid kémiai képlete ClO2. A vegyület felfedezéséről és tulajdonságairól olvashatsz az ajánlott webáruház portálján. A klórdioxid fertőtlenítő és sterilizáló szer felhasználható ivóvízkezelésre, víz és élelmiszerek fertőtlenítésére, az egészségügyben csírátlanításra, tipikus felhasználási terület az ipari vízkezelés klór-dioxid fertőtlenítő szerrel Budapesten a Fövárosi Vízművek részéről az ANTSZ és a Wikipédia ajánlásával.

Infra webshop optimalizálása

Teraszfűtés kiépítése, télikertek infrafűtése a témája az ajánlott infrapanel webshop honlapnak. Ingyenes fűtéstechnikai tanácsadás.
Elektromos sötétsugárzók, energiahatékony infrasugárzók eladása, költséghatékony és környezetbarát infravörös fűtés tervezése

infra terasz fűtés

A kárpátalja.net ékezetes domain alá főként tematikus honlapok taroznak, amelyek a vidékhez és városaihoz, az itt élő magyarsághoz kapcsolódó témájuk kifejtése mellett keresőmarketing célokat is szolgálnak, lévén szerves részei a kreatív módszerekre és a minőségi honlapokon elhelyezett tartalmak összefüggéseire épülő SEO-tevékenységemnek. A cél minden esetben az, hogy az adott weboldal a lényegét megragadó kulcsszavakkal a google keresés első helyére kerüljön. A rendszer több belső oldala épp ezzel a kérdéskörrel foglalkozik. | A jelenlegi optimalizációs programok néhány keresőkérdése és kulcsszava: Google helyezés javítás, releváns honlapszöveg: tartalommarketing. Ivóvíz fertőtlenítés és SEO PR-cikk elhelyezés mint online marketing célú havidíjas SEO szolgáltatás Budapest < termék, árucikk, infra webáruház - prémium linkekkel támogatott portálokra.

google első hely, első oldal | seo weboldal optimalizálás | honlap keresőoptimalizálás szakértő | seo szolgáltatás budapest | Arvisura SEO